Næstved Sejltur

Næstved, Karrebæksminde strand

Næstved solnedgang

D 09 Karrebæksminde

Denne tur er begrænset til dage og måneder, hvor båden Friheden sejler.

Hvis man kan affinde sig med skemaet der viser hvilke dage og hvornår der sejles, og kan tilpasse sin udflugt til dage hvor båden sejler, kan man sejle en pragtfuld tur på  Longshave kanalen. også kaldet Karrebæk-kanalen, fra Karrebæksminde til Næstved.

Der vil blive afgang fra Deres opsamlingssted kl. 10.00 og vi vil køre mod spisestedet, hvor man venter os til en god middag (2 retter). Eller koldt bord.  Prisen varierer efter valg af spisested.

Der vil være god tid til spisningen før vi kører til Karrebæksminde, vi kan måske komme i så god tid, at vi kan køre til fiskemanden der altid har friskfangede fisk, og med lidt is i indpakningen kan den holde sig frisk til hele turen er færdig. Båden sejler kl. 14.40. Sejlturen varer ca.1 time og derefter kører vi tur i området, det kunne være til et område af Sjælland, hvor mange sjællændere ikke har været. Svinø ligger og sover sin "tornerosesøvn" i et skønt område syd for Næstved, vi kan besøge kirken som med sin specielle historie fortæller om at kvinderne i 1800´tallet holdt sammen og indsamlede midler så der kunne bygges en kirke i området. Der står i kirkens historie at kvinderne var trætte af at skulle vente på deres mænd, når de sammen havde været i Køng kirke (som lå lige ved kroen). Der vil også være besøg på mindelunden, som minder os om tiderne som de var i Danmark i årene 1949 - 1945.

Chaufføren vil som sædvanlig, når De benytter Midtsjællands Busrejser, have materiale med omkring turen, således at turleder, eller anden deltager på turen, fra dette kan orientere om det der vedrører specielt denne tur.
På denne tur vil det bl.a..være omstændighederne, som var skyld i, at der på Svinø kirkegård ligger adskillige engelske flyvere begravet, samt at man stadig hvert år 4.maj holder mindegudstjeneste, og samles i Mindelunden.

Samtidig med stoppet på Svinø kan der blive serveret kaffe fra bussen og den hjemmebagte kringle kan formanden have med.
Efter en oplevelsesrig dag køres der direkte til Deres opsamlingssted hvor vi forventer at være ca. kl.17.00.

Hvis en anden rytme kunne være ønskelig ændrer vi turen efter Deres ønske. Et ønske fra gruppen kunne være tid til at opleve en shoppingtur gennem Næstveds hyggelige gader, før vi kører retur mod opsamlingsstedet, hvor vi forventer at være kl. ca. 18.00.

Pris pr. pers.

indeh: bustur, spisning, sejltur samt kaffe i bussen se prisliste

NB: turen kan kun gennemføres hvis der er min 35 betalende gæster,  (gæst nr. 35 & 45 er fri)

 Sejlkalender Man  Tir  Ons  Tor Fre   Lør  Søn
 Dec til Feb              
 Mar/Apr              
 Maj              
 Juni              
 Juli              
 Aug              
 Sep til Nov              
 Ingen sejlads             
 Bestilles i god tid            
             

Midtsjællands Busrejser har mange års erfaring i at arrangerer ferierejser for grupper - ring på 5767 3737
Vi bruger techCMS fra techhouse.dk